ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

SMART CHOICE
| Ασφάλειες & Διεκπεραιώσεις οχημάτων


 

Το γραφείο μας συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να μπορεί να σας παρέχει πάντα την πιο συμφέρουσα οικονομική πρόταση που υπάρχει στην αγορά.

Η επιλογή ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες, σας εξασφαλίζει την μείωση της τιμής της ασφάλειας σας χωρίς όμως να μειώνετε η ποιότητα των υπηρεσιών του γραφείου μας προς εσάς.

Το γραφείο μας με το καταρτισμένο προσωπικό του, που αποτελείτε από έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους είναι στην διάθεση του ασφαλισμένου 24ώρες την μέρα, είτε για την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών είτε για την επίλυση προβλημάτων ή ζημιών που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της ασφάλισης του...

Επίσης σε συνδυασμό με την δραστηριότητα των διεκπεραιώσεων μπορούμε και σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την ασφάλεια του οχήματος σας διότι αναλαμβάνουμε κάθε διαδικασία που αφορά από το ΚΤΕΟ , Κάρτα καυσαερίων , μεταβίβαση, αντικαταστάσεις εγγράφων και πάρα πολλές διαδικασίες που αφορούν εσάς και το όχημά σας.

Ετσι η επιλογή συνεργασίας με το γραφείο μας δεν οδηγεί τον ασφαλισμένο απλά στην ασφάλιση του αλλά στην εξασφάλιση πως έχετε πλήρη έλεγχο - ενημέρωση για ότι αφορά τα έγγραφα σας για την αποφυγή προστίμων χωρις καμία επιπλέον επιβάρυνση.

 

*ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΔΧ